Nu vreau succesul in cariera! Vreau mantuirea sufletelor!

vineri, 9 noiembrie 2012

Baietii mamei

A trecut ceva vreme de cand n-am mai dat pe aici...dar baietii mei scumpi imi ocupa cea mai mare parte din timp, deci...cred ca e explicabil.
Intre timp, pe 22 septembrie am sarbatorit increstinarea mezinului nostru, care a crescut mare, sanatos si frumos. Povestile sunt o regula in timpul zilei, e cuminte exemplar, doarme 8-10 ore pe noapte, fara sa se trezeasca, mananca cam 150ml laptic la 4 ore si zambeste oricui. E o minune de copil!
Cam in aceeasi perioada, Matei, fratele cel mare, chiar daca la inceput a fost cam reticent cu Luca, acum e tare iubaret, il pupa neincetat si pe unde apuca (obrajori, frunte, par, manute, picioare, piept,etc.) si nu pleaca niciodata din camera fara sa-i spuna : "Pa, Luca! Dau pusi!" Ce mai? Dragoste mare! Si asta ne bucura pe toti! In rest e foarte istet, vorbeste foarte bine pentru varsta lui, formeaza deja propozitii si cere tot ceea ce vrea. E tare respectuos, spune "te log" atunci cand cere ceva, multumeste atunci cand primeste si spune "Padon!" dupa ce ragaie, iar atunci cand greseste isi cere iertare. E un scump! I-am luat 2 carti cu cuvinte si culori si a inceput sa cunoasca majoritatea imaginilor din carti. Isi aduna jucariile dupa ce se joaca si isi aranjeaza pe raft cartile inainte sa ia alta. Mananca singur cu manuta lui, chiar daca dupa ce termina ma pot apuca de facut curat :D 
Iar noi suntem foarte mandri de ei.
Toate bune! Si o toamna frumoasa!

2 comentarii:

Mariana spunea...

Anca, mă bucur să citesc asta despre voi! :)
Să-ţi trăiască feciorii, să te bucure, să fiţi sănătosi!

Anca spunea...

Multumesc, Mariana!