Nu vreau succesul in cariera! Vreau mantuirea sufletelor!

vineri, 16 ianuarie 2015

Ce poate fi mai frumos?

Nu știu dacă a spus cineva vreodată că e ușor să ai trei copii. Dar eu spun așa: nu e ușor! E chiar greu! Uneori te pierzi...te enervezi...chiar des, te mai pierzi cu firea, țipi, trântești lucruri, ca mai apoi să te calmezi instant și să îți pară rău și să plângi. E greu! Sau cel puțin mie mi-e greu! Ca să nu mai zic de nopțile nedormite, de serile în care adormi fără să apuci să mănânci înainte sau de diminețile în care te trezești și îți dai seama ca ai adormit îmbrăcată, lângă patul copilului. Ooo! Să nu uit...Doamne ferește să se mai și îmbolnăvească vreunul! Că se îmbolnăvesc instant și ceilalți! Și lista poate continua muuuult! Doar o mamă știe! E drept! Și unii tați știu!
DAR!!!
Ce poate fi mai frumos decât să te vezi pe tine triplat? Să vezi cum trei minuni îți zâmbesc de fiecare dată când te văd? Cum sar și se zbenguie în jurul tău și zic: Eu sunt cavalerul cu sabie ce te salvez!
Cum îți spun cu fiecare ocazie ca ești specială, și frumoasa lor, și prințesa lor cea mai frumoasă (mai frumoasă chiar decât Prințesa Sofia... :) ).Și aici lista chiar că mai poate continua mult și bine!
DAR!!!
Ce poate fi mai frumos?

2 comentarii:

Loredana spunea...

Doamne ajuta!
Stiu ca nu e usor, dar vor trece si perioadele astea mai agitate! Incearca sa te odihnesti mai mult (stiu ca e usor la nivel de sfat) si o sa vezi ca mai dispar si gandurile negre.

Anca spunea...

Multumesc de sfat, Loredana! Stiu ca odihna ajuta foarte mult. Dar e mai greu acum din cauza programului celui mic, care s-a hotarat sa adoarma de-abia pe la 2 noapte, orice as face. Asta e ora lui...
Dar m-am obisnuit si deja am inceput sa vad soarele...inca chiar bine! :)
Te imbratisez!