Nu vreau succesul in cariera! Vreau mantuirea sufletelor!

joi, 24 februarie 2011

L-am botezat pe Matei


Dumnezeu ne-a ajutat si l-am botezat pe micutul nostru. Marele eveniment a fost sambata, 19 februarie 2011, dupa ce vineri a implinit 6 saptamani. Botezul a fost facut la biserica Acoperamantul Maicii Domnului din parcul Farmec, preot fiind parintele Chira Alexa. Masa de dupa botez a fost pregatita si servita la restaurantul Valahia din Manastur.
In timpul slujbei religioase Matei a fost tare cuminte, chiar daca nu era foarte cald acolo (dar nici frig nu era! :D ). Doar in momentul in care l-a dezbracat nasa a inceput sa planga (se sperie cand e gol) si s-a prins bine de parul ei, incat de-abia au reusit nasu si preotul sa o elibereze pe nasa, ca sa-l poata preotul baga in cristelnita.

Dupa scalda pe care a facut-o (:D) a fost cuminte foc...se pare ca i-a priit. :D
La restaurant a dormit aproape tot timpul, incat Bogdan se intreba la un moment dat daca e bolnav sau e cuminte. Dar el era cuminte...nu am avut deloc probleme cu el. Defapt cuminte a fost si inainte de botez, dar dupa, parca e si mai cuminte. Desi...cu 2-3 zile inainte de a-l boteza a fost tare agitat, nu dormea si plangea des...dar a trecut. Probabil asta se intampla de obicei cu copiii inainte de Botez.
Si de atunci l-am scos afara zilnic, il plimbam, ceea ce ii place tare mult, am observat noi, doarme sanatos si a capatat putina culoare in obrajori. :P

7 comentarii:

Laurita mommy, wife, woman :) spunea...

Matei sa cresti mare si sanatos, iar parintii tai sa se bucure in fiecare zi de minunea de copil pe care o au:). Felicitari

Anca spunea...

Multumim, Laura! Si voua la fel!

Loredana spunea...

felicitari pentru botez.
sa-ti creasca mare si sanatos micul crestin.

Mariana spunea...

Felicitări pentru micuţul Matei!
Viaţă frumoasă, plină de bucurii de Sus!

Anca spunea...

Va multumesc pentru gandurile bune!

Loredana spunea...

daca v-ati botezat la biserica de pe bucuresti pt ca apartineti de ea, e posibil sa fim vecine.

Anca spunea...

Da, Loredana, l-am botezat la biserica de pe Bucuresti, dar nu pentru ca apartinem de ea, ci pentru ca acolo am gasit un preot care sa faca botez prin cufundare. :) Noi stam in Marasti, langa Expo Transilvania.