Nu vreau succesul in cariera! Vreau mantuirea sufletelor!

sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Jurnalul unei femei simple - 3/2016

Taniusa ne gazduieste jurnalele.

Pentru azi ...
Sambata, 30 ianuarie 2016.

Afară... 
E înnorat, ieri a plouat, iar acum totul e negru si gri murdar. Tare posomorata e vremea. Nu e rece deloc.

Mă gândesc...
Ar trebui sa intru intr-o curatenie generala in toata casa. e cam dezordine. Dar asta doar saptamana viitoare, cel mai probabil incepand de miercuri.

Sunt recunoscătoare...
...pentru medicamente. Matei se simte mai bine, dupa ce am schimbat tratamentul. Se pare ca acesta isi face mai bine efectul. Era cazul! Ca tusea lui persista de vreo luna si ceva, deja.

În bucătărie ...
Ciorba de perisoare. Mai tarziu vreau sa fac o crema de zahar ars.

În casă...
Cam dezordine.... Saptamana asta am spalat haine multe si care cum s-au uscat le-am pus impaturate peste tot, numai la locul lor nu. Au fost alte treburi mai importante si mai urgente de facut. dar imi voi face timp si pentru ele!

Meșteresc...
Sosete pentru mine. Le-am terminat pe cele pentru sot si mi-au ramas ale mele. Una e aproape gata. Dar sper ca luni sau cel tarziu miercuri sa le termin si pe ale mele.


Citesc...
Tot Despre preotie scrisa de Sfantul Ioan Gura de Aur.

Sper...
Sa isi revina baietii mari. Au cam tusit in ultima vreme. Si sa nu se imbolnaveasca si Filip.

Am învățat...
Ca indiferent de pret, un lucru de calitate e mai indicat sa-l cumperi, decat unul ieftin si de proasta calitate. Mai ales cand e vorba de lucruri pentru copii.

Ascult...
Muzica religioasa. Sper sa-mi mai ridice putin moralul...ca nu e la cel mai inalt nivel... A picat si el...

Un lucru preferat... 
Ciocolata cu crema.

Un citat...
 În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi. Eu am biruit lumea. Biblia, Ioan 16,33.

O poză...  

O zi frumoasa si plina de impliniri va doresc!!

10 comentarii:

anca spunea...

Si Ilinca a tusit din octombrie pana dupa Craciun, ma ganeam ca e o alergie ca nu mai scapa deloc de tuse, cel putin dimineata se ineca...Si la noi a plouat foarte tare, dar astazi a iesit soarele, incredibil cat pot schimba o zi razele solare:) O saptamana cu spor si liniste:)

Anca spunea...

Din pacate la Matei e vorba de o bronsita care a debutat la inceputul lui decembrie si a evoluat incet incet, fara sa reactioneze la medicamente. A luat si antibiotic de 11 zile si de-abia azi vad o ameliorare, dupa ce ieri i s-a schimbat medicatia.
Si in plus, de joi a inceput si Luca cu tusea.... :(

anca spunea...

Un leac babesc care are efect in bronsite/pneumonii (la noi cel putin) - pui intr-un castron faina de porumb si miere de albine, o amesteci, o framanti pana nu se mai lipeste de palme, apoi pui ulei de masline si iar framanti. Pui niste servetele de bucatarie, pui turta rezultata in ele, o invelesti, apoi o pui intr-un tifon/carpa /prosop. O lasi pe pieptul copilului - ore (la adulti si toata noaptea), dar nu langa inima, in partea cealalta. Ori e placebo, ori are efect, cert este ca la noi a mers:). Sanatate!

Anca spunea...

Mersi de pont, Anca! Poate ca o sa incerc. Deocamdata Matei e mai bine. In schimb, pe Luca, Filip si pe mine ne-a prins raceala...eu sunt cea mai afectata. sper sa nu se agraveze...

Taniuşa Corcoduşa spunea...

Multa sanatate draga Anca la toti !

Anca spunea...

Multumesc, Taniusa! Chiar ca avem nevoie toti!

Anca spunea...

Multumesc! Copiii sunt mai bine, Slava Domnului! Eu, insa, sunt praf!!!

Jurnal cu flori spunea...

Insanatosire grabnica si spor in toate! :) Ioana

Anca spunea...

Multumesc, Ioana!

Anonim spunea...

E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
E-mail: dawnacuna314@gmail.com
*Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
*Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
*Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
*Dacă doriți să tratați infertilitatea.
*Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
*Dacă vrei o vrajă de promovare.