Nu vreau succesul in cariera! Vreau mantuirea sufletelor!

miercuri, 27 ianuarie 2016

Yarn Along


Aceasta idee de a posta in fiecare miercuri ce citim si ce crosetam/tricotam a avut-o Ginny.
Am descoperit aceasta pasiune, a crosetatului, de aproximativ doi ani, iar de atunci incerc sa creez diferite lucrusoare pentru familia mea si cei dragi mie.

                                               

Aproape am terminat de crosetat sotetele pentru sotul meu, si am mai crosetat cateva randuri la sosetele pentru mine, care sunt dintr-un fir in degrade atat de placut incat nu l-as mai lasa din maini. E o combinatie de acril si lana tare moale si usor de lucrat. M-am indragostit de el de la prima vedere.
Tehnica de lucru e tare simpla. Am inceput de la varf cu un lantisor din cinci ochiuri pe care le-am unit printr-un piciorus alunecat, am continuat cu opt picioruse simple in cercul format apoi am inmultit pana am ajuns la marimea dorita.
De citit inca nu am terminat Despre Preotie. Citesc destul de putin din lipsa de timp. Si poate ca e mai bine asa, pentru ca am timp sa meditez la cele citite. :P
Voi ce mai cititi? Ce mai crosetati/tricotati?

2 comentarii:

Simona spunea...

Se pot face ciorapi și cu croșeta? Trebuie să caut și eu un model și să încerc! Poate până iarna viitoare o să reușesc!

Anca spunea...

Da! Se pot! Spre fericirea mea. Si eu credeam ca se pot face doar cu andrele, dar am descoperit ca e tare simplu si cu croseta. Succes! :)