Nu vreau succesul in cariera! Vreau mantuirea sufletelor!

marți, 9 februarie 2016

O zi frumoasa!

Azi a fost o zi frumoasa! Din toate punctele de vedere. A inceput normal, fara ceva deosebit in ea, dar pe parcurs a devenit una din cele mai frumoase zile pe care le-am avut de multa vreme. 
Copiii s-au trezit veseli, fiecare la ora lui, iar dupa ce ne-am facut programul pentru azi am plecat toti in oras pentru a rezolva cateva treburi. Iar eu, pe nepregatite am reusit sa-mi cumpar o pereche de papuci de casa pe care o doream de ceva vreme, dar am tot amanat. Nu sunt cine stie ce, dar mie imi plac si sunt tare bucuroasa ca acum ii am.
In general nu sunt o persoana care sta toata ziua in oglinda sa ma aranjez, sa-mi fac manichiura, pedichiura sau ceva de genul. Iar de mers pe la saloane nici nu se pune problema...nu am timp de asa ceva... :D  Dar uneori ma mai apuca cate o pasa din-asta in care mi se pune pata pe cate o chestie si nu ma las pana ce n-o am. Asa azi! Mi s-a pus pata sa-mi iau apa micelara. Si mi-am luat. Auzisem ca e indicata pentru curatarea tenului, iar cum eu nu-mi pot spala tenul decat cu apa, iar in ultimul timp tenul meu a inceput sa fie mai gras si sa-mi apara tot mai multe puncte albe sub piele, am zis s-o incerc si pe asta. Asa ca in seara asta mi-am ”rasfatat” si eu tenul cu apa micelara...dupa ce am pregatit si pus la somn trei prichindei, care toata ziua au chitcait. Cum altfel?! :P Dupa prima utilizare sunt foarte multumita. Sper sa-mi fie de folos!
Dar sa revin la ziua de azi...
Ne-am intors acasa, dar nu inainte de a-mi lua niste covrigi cu seminte de floarea soarelui absolut deliciosi! Hmmmm! Preferatii mei! Si cum afara soarele incepuse sa incalzeasca totul, copiii n-au vrut sa intre in casa. au stat afara si s-au jucat cu soldatii de jucarie, au rasfoit carti, s-au jucat de-a ”Am venit din America sa ma fac...” (mima), au studiat muschii formati in locurile umede, s-au jucat fotbal, timp in care eu am facut o mica iesire cu cel mic, pe care de-abia am reusit sa-l conving sa intre in casa. Defapt, pe toti trei i-am convins greu ca trebuie sa doarma de amiaz...si au picat ca eroii. :)) 
O zi cu soare, aer curat, copii fericiti, o iesire in oras, plimbari, covrigi, papuci noi, si inca o pereche de sosete crosetate, cele pentru Matei, pe care am reusit sa o termin.
Azi a fost o zi foarte frumoasa...azi m-am simtit cum nu m-am mai simtit de multa vreme...ca sunt si eu putin frumoasa...si am reusit sa zambesc...cu adevarat!
Aveam nevoie de o zi ca asta...mai ales in ultimul timp, cand toata energia negativa acumulata a inceput sa dea afara.
Dar e bine!

Va doresc sa aveti zile cel putin la fel de frumoase cum a fost cea de azi pentru mine!

7 comentarii:

Ana spunea...

foarte frumos! asa sa faci mereu,ma bucur pt tine si copilasii tai! pupici

Anca spunea...

Va multumesc, doamnelor! :*

Mihaela Pojogu spunea...

Tenul doar daca este spalat fara sa i se aplice o crema hidratanta se deshidrateaza, va produce si mai mult sebum, acumulandu-se se ajunge la puncte albe/negre, cosuri. Poti sa ai senzatia ca strange fata si totusi luceste. O crema usoara si un ulei uscat - ulei de samburi de struguri - potrivit pentru tenul gras ar putea fi o solutie. Eu am tenul mixt, folosesc o crema hidratanta de la nivea, uleiuri (cosmetice) am mai multe in casa.
Apa micelara o folosesc si la demachiere, nici nu ma machiez prea elaborat sau zilnic.
Zi frumoasa!

anca spunea...

:) ce zi faina ai avut! Ce mult conteaza un lucru mic cu un efect asa de mare:). Eu mi-am cumparat in decembrie un ruj:), o culoare, nici nu se vede, dar in ziua in care l-am cumparat m-am rujat de vreo 50 ori:). Intre timp am cam uitat de el:), ma machiez de cateva ori pe an, desi ar cam trebui:). Cand ne simtim frumoase chiar suntem mai frumoase si...mai generoase:)cu cei din jur:)-impartim mai multe zambete, imbratisari, buna dispozitie:)

Anca spunea...

Eu nu am cunostinte atat de multe din punctul asta de vedere. Daca nu cochetez deloc cu ceea ce inseamna cosmetica, sunt afona. :)
Multumesc mult pentru informatii!

Anca spunea...

Intr-adevar! Uneori o chestie minora iti poate transforma ziua!

Anonim spunea...

E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
E-mail: dawnacuna314@gmail.com
*Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
*Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
*Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
*Dacă doriți să tratați infertilitatea.
*Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
*Dacă vrei o vrajă de promovare.