Nu vreau succesul in cariera! Vreau mantuirea sufletelor!

duminică, 11 septembrie 2016

Șal Flori de Câmp

Zilele trecute am început să croșetez un șal dintr-un fir care mie îmi place să spun că e în culorile florilor de câmp (verde, roz, portocaliu, roșu și vișiniu). E un fir pe care l-am primit de la o doamnă dragă sufletului meu, împreună cu încă alte câteva daruri simpatice, primite într-un moment în care chiar aveam nevoie de de roz în viața mea. Au fost și sunt un motiv să cred că mai există Oameni pe lumea asta.



(Darurile primite)

Îți mulțumesc!
Revenind la șal, la început trebuie să recunosc că aveam rețineri dacă să-l încep sau nu, pentru că oricum nu îl voi putea purta decât la anu. Dar pentru că mă gâdilau degetele de câte ori îl vedeam, am început sa-l croșetez. E o plăcere și o adevărată delectare atunci când iau croșeta în mână și încep să croșetez.



(În pozele mele verdele se vede albastru...)

În altă ordine de idei, mâine începe grădinița. Băieții vor merge la aceeași grădiniță din sat, Matei fiind în ultimul an de grădiniță. Ce repede trece timpul!
S-ar putea ca mutarea noastră să se mai amâne pentru o perioadă mai îndelungată. Iar eu încep încet încet să accept situația. Cred că este planul lui Dumnezeu ca să putem fi mai aproape de mama acum, când are așa multa nevoie de noi. Domnul știe!

Vă doresc pace și liniște sufletească!

2 comentarii:

anca spunea...

Ce frumos iti iese...cred ca firul e mai potrivit pt croset intr_adevar:). Sanatate mamicii,gandeste te ca e un privilegiu sa stati cu ea si...inca un an de normalitate pentru baieti:). Imbratisari💟

Anca spunea...

Ai dreptate...in toate privintele. ;)
Pupici!