Nu vreau succesul in cariera! Vreau mantuirea sufletelor!

sâmbătă, 1 octombrie 2016

Lately

In ultima vreme ma simt ca si cum as fi o bucatica dintr-o epava. Un haos total. Oboseala nu ma mai slabeste, o durere de cap persista de vreo doua zile iar raceala imi bate la usa. Copiii nu i-am dus la gradinita de trei zile...sunt raciti si ei. Stau in casa cu ceaiuri si siropuri. Sper sa isi revina pana luni.
  Casa...arata de parca ar fi trecut tatarii prin ea. Are nevoie de o curatenie generala... Trebuie sa schimb si perdelele. Sa le pun pe cele scurte...am inceput sa pornim centrala seara iar caloriferele sunt acoperite cu perdelele lungi.
Am o gramada de haine de spalat (Bine! Le spala masina! Dar tot trebuie sortate, puse in masina, intinse, adunate si puse la locul lor in dulapuri), iar uscatoarele sunt pline de haine uscate ce asteapta sa fie puse la locul lor.
Prin curte toate parca zboara... oricat as matura, dupa cateva ore se asterne un strat nou de frunze (in curte avem vreo sase pomi fructiferi care se scutura de frunze. Plus ca o jumatate din curte e acoperita cu vita de vie).
Mama simte urat efectele citostaticelor. Nu mai poate inghiti nimic. A si slabit. Uneori ma simt neputincioasa...
De trei luni nu ne mai gasim niciunul din noi locul...
Ma simt ca o furnica pe un nor plutitor in mijlocul furtunii.

7 comentarii:

Irina spunea...

imi pare rau ca treci prin furtuna :((.Dumnezeu sa te intareasca si sa-ti dea putere ca sa treceti cu bine prin toate.Sanatate multa mamei tale, si voua.

Anca spunea...

Multumesc, Irina!
Multa sanatate si numai bine si voua!

Elena Valentina S. spunea...

Multa sanatate si putere, draga mea! Te imbratisez tare!

Anca spunea...

Multumesc,Valentina!

Laura spunea...

Vor veni si zile mai bune!

Anca spunea...

Cu siguranta! Sper doar sa vina mai repede...

Loredana spunea...

sanatate multa.
pentru inghitit, adica pentru aftele din gura eu am baut mult suc de ananas, sucul doar il suportam, nu si fructul, fructul ma ranea si mai mult si am baut mult sirop de catina. Stiu ca se recomanda bicarbonat, dar eu nu l-am putut suporta, vomam si mai mult de la el. In rest, apa nu o puteam suporta decat daca storceam multa lamaie in ea.
sa treaca repede perioada asta ii doresc!