Nu vreau succesul in cariera! Vreau mantuirea sufletelor!

sâmbătă, 1 octombrie 2016

Lately

In ultima vreme ma simt ca si cum as fi o bucatica dintr-o epava. Un haos total. Oboseala nu ma mai slabeste, o durere de cap persista de vreo doua zile iar raceala imi bate la usa. Copiii nu i-am dus la gradinita de trei zile...sunt raciti si ei. Stau in casa cu ceaiuri si siropuri. Sper sa isi revina pana luni.
  Casa...arata de parca ar fi trecut tatarii prin ea. Are nevoie de o curatenie generala... Trebuie sa schimb si perdelele. Sa le pun pe cele scurte...am inceput sa pornim centrala seara iar caloriferele sunt acoperite cu perdelele lungi.
Am o gramada de haine de spalat (Bine! Le spala masina! Dar tot trebuie sortate, puse in masina, intinse, adunate si puse la locul lor in dulapuri), iar uscatoarele sunt pline de haine uscate ce asteapta sa fie puse la locul lor.
Prin curte toate parca zboara... oricat as matura, dupa cateva ore se asterne un strat nou de frunze (in curte avem vreo sase pomi fructiferi care se scutura de frunze. Plus ca o jumatate din curte e acoperita cu vita de vie).
Mama simte urat efectele citostaticelor. Nu mai poate inghiti nimic. A si slabit. Uneori ma simt neputincioasa...
De trei luni nu ne mai gasim niciunul din noi locul...
Ma simt ca o furnica pe un nor plutitor in mijlocul furtunii.

8 comentarii:

@irina_sweet_home spunea...

imi pare rau ca treci prin furtuna :((.Dumnezeu sa te intareasca si sa-ti dea putere ca sa treceti cu bine prin toate.Sanatate multa mamei tale, si voua.

Anca spunea...

Multumesc, Irina!
Multa sanatate si numai bine si voua!

Elena Valentina S. spunea...

Multa sanatate si putere, draga mea! Te imbratisez tare!

Anca spunea...

Multumesc,Valentina!

Laura spunea...

Vor veni si zile mai bune!

Anca spunea...

Cu siguranta! Sper doar sa vina mai repede...

Loredana spunea...

sanatate multa.
pentru inghitit, adica pentru aftele din gura eu am baut mult suc de ananas, sucul doar il suportam, nu si fructul, fructul ma ranea si mai mult si am baut mult sirop de catina. Stiu ca se recomanda bicarbonat, dar eu nu l-am putut suporta, vomam si mai mult de la el. In rest, apa nu o puteam suporta decat daca storceam multa lamaie in ea.
sa treaca repede perioada asta ii doresc!

Anonim spunea...

E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
E-mail: dawnacuna314@gmail.com
*Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
*Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
*Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
*Dacă doriți să tratați infertilitatea.
*Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
*Dacă vrei o vrajă de promovare.