Nu vreau succesul in cariera! Vreau mantuirea sufletelor!

duminică, 6 noiembrie 2016

Început de noiembrie

Sunt multe lucruri despre care aș vrea să scriu...e un talmeș-balmeș în mintea mea.
Începutul acesta de noiembrie m-a prins pe grabă continuă. Am multe planuri pentru luna aceasta. Cu proiecte noi de croșetat, cu pregătiri pentru începutul postului (meniuri, ornamente, activități pentru copii, cadouri hand-made...), cu tratamentul mamei...sper să rezolvăm ceea ce ne-am propus cu ea și să fie iar bine...
Sperăm ca luna aceasta Bogdan să înceapă serviciul în noul loc de muncă. Nu ne va fi ușor pentru început, dar pe parcurs sper să revină toate la locul lor.
Mai întâi de toate, mi-am luat mașină de spălat vase. Fără să mai întreb, fără să mai cer păreri, fără să-mi mai pese de concepțiile învechite și de scepticisme, pe grabă, am cumpărat-o! E a mea! Acum am alte probleme...nu am unde s-o pun...adică aș avea dar nu „am voie”. Prejudecățile astea! Până la urmă o duc eu la capăt! Rezolv eu... Pur și simplu m-am săturat de orele petrecute zilnic la chiuvetă, spălând vase, cu copiii lângă mine, ajutându-mă să le șterg și să le pun la locul lor. Timpul ăla l-aș putea petrece jucându-mă „Păcălici” cu Luca sau de-a eroii cu Matei sau pur și simplu să răsfoiesc cărți pentru începători cu Filip. Ca să nu mai zic de timp liber pentru mine. 
Fără doar și poate, de azi am mașină de spălat vase!!!

Săptămâna trecută au fost zilele de naștere a lui Bogdan și Filip. Mi-aș fi dorit să fie un cadru mai festiv, dar nu s-a prea putut. Oricum, toată lumea a fost mulțumită.
Filip este mult mai vorbăreț în ultima vreme. A început să spună mult mult mai multe cuvinte. Se pare că pragul de doi ani i-a fost benefic din punctul ăsta de vedere.

Încet încet vine iarna. Nopțile trecute a înghețat de-a binelea. Mă bucur însă că, înainte de a îngheța, am reușit să fac câteva poze cu trandafirii din curte.și cu ultimele frunze colorate din părul din curte. Acum e gol. S-au scuturat toate frunzele.


Bucurii în suflete să aveți!

4 comentarii:

Laura spunea...

:) Îţi doresc numai bine! Sănătate multă mamei tale, timp disponibil pe care să îl petreci cu familia.

anca spunea...

Sanatate mamei! Laulti ani potici frumosi si destepti! Sa dea Domnul sa creasca frumos si sa fie sanatosi! Felicitari pentru masina, scepticii la fel spuneau si de cea de rufe:)). Este foarte utila, sa vada numai un vas yena spalat la masina:). Zile senine draga mea💐

Anca spunea...

Multumesc mult, Laura! Asemenea si tie!

Anca spunea...

Multumesc pentru toate, scumpo! Si tie la fel!