Nu vreau succesul in cariera! Vreau mantuirea sufletelor!

miercuri, 25 noiembrie 2009

7 luniAu trecut 7 luni de cand am spus "DA!" in fata ofiterului starii civile, dar mai cu seama, in fata lui Dumnezeu. Ne-am unit sufletele pentru vesnicie, iar Dumnezeu ne-a binecuvantat. E fericire si caldura in casnicia mea. Cuvintele sunt sarace si nu pot exprima tot ce simt. E iubire, speranta, credinta, respect, ajutor, sprijin...asta e casatoria.

Rugaciunea sotilor unul pentru altul

Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce ne-ai invatat ca intotdeauna sa ne rugam unul pentru altul, caci asa vom implini legea Ta si ne vom arata vrednici de mila Ta, cauta cu indurare si pazeste de vrajmasii vazuti si nevazuti pe sotul meu (sotia mea), pe care mi l-ai daruit (mi-ai daruit-o) a petrece impreuna pana la moarte.
Daruieste-i sanatate si deplina intelepciune, ca sa-si poata indeplini datoriile dupa voia si poruncile Tale. Fereste-l (o) de ispitele pe care n-ar fi in stare sa le poarte. Intareste-l (o) in dreapta credinta si in dragoste desavarsita, ca sa lucram impreuna faptele bune si sa ne intocmim viata dupa sfintele Tale asezari si porunci. Ca a Ta este stapanirea si puterea in veci. Amin.

Niciun comentariu: