Nu vreau succesul in cariera! Vreau mantuirea sufletelor!

marți, 4 ianuarie 2011

Anul Nou ... 2011

Si a trecut si 2010...acum e 2011, anul care ne aduce un bebe. Sau poate 2... :D
Cu bune si cu rele, anul care a trecut a fost unul benefic...asa cum a fost el. Am invatat cate ceva din fiecare eveniment, moment sau intamplare.
Ce-mi doresc pentru anul 2011...
- sa ne pastram credinta in Dumnezeu
- sa fim sanatosi
- sa avem un copil sanatos
- sa avemparte de pace si intelegere in familie
....... si ........
- sa avem casuta noastra... asta daca nu cer prea mult, Doamne!

Va doresc tuturor implinirea tuturor dorintelor!
La multi ani!

Anca

3 comentarii:

Loredana spunea...

imi place ca esti optimista. sa ramai asa si dupa primele luni mai putin dormite si sa ai puterea de a ti-l dori repede pe bebe 2.
la noi casuta a venit cand eram in maternitate cu pirma fetita, si am reusit sa o facem locuibila abia cand avea fetita doua luni. Doamne ajuta si la voi, sa fie asa cum va doriti!

Anca spunea...

Iti multumesc pentru ganduri, Loredana! Multe impliniri si voua in noul an!

Allison Howarts spunea...

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența lui în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com