Nu vreau succesul in cariera! Vreau mantuirea sufletelor!

duminică, 16 ianuarie 2011

Matei-Ioan

...asa se numeste bebele meu.
Da! Am nascut un baietel pe data de 7 ianuarie 2011. Initial am vrut sa-i punem numele Matei dar fiind nascut intr-o zi asa de importanta, si anume in ziua Sfantului Ioan Botezatorul, am decis ca numele lui va fi Matei - Ioan.
Travaliul a fost scurt si usor (privind acum in urma... :D). De la ora 3 noaptea m-au luat ceva dureri foarte slabe si usor suportabile, dimineata la 8 am ajuns la maternitate, unde mi s-a spus ca sunt dilatata 3 cm si ca voi naste pana cel tarziu ora 13:00 in acea zi. Apoi mi s-a rupt apa iar aproximativ intr-o ora eram dilatata 5 cm si am inceput sa am dureri mai mari...de nastere. Asta era in jurul orei 9:30. La ora 11:00 m-au pus pe masa de nastere si intr-o jumatate de ora eram deja nascuta. Baietelul meu s-a nascut sanatos, a primit nota 9/10, avea 3,600 kg si 56 cm.
Mamele vor intelege perfect ceea ce voi scrie acum ...
In momentul in care mi-am luat prima data copilul in brate am fost cea mai fericita...asa ceva nu se simte decat in momentul in care il simti la piept, cand ii vezi fatuca nevinovata si manutele care te cauta pentru a se linisti. Cand l-am primit pe piep pentru a-mi auzi inima s-a oprit din plans si s-a cuibarit parca in bratele mele...acolo era in siguranta. A fost cel mai inaltator moment pe care l-am simtit vreodata.
Recuperarea dupa nastere a fost si este mai dificila, mai ales pentru ca stau cam prost cu psihicul...dar ma ajuta Doamne Doamne sa trec si peste asta.
Fizic sunt acum mai bine si ma recuperez pe zi ce trece.

Slava Domnului pentru toate!

7 comentarii:

Loredana spunea...

Felicitari pentru mandretea de baiat! sa iti traiasca , sa creasca mare si sa va aduca nemumarate bucurii in inima!
cam o saptamana doua mai dureaza pna ce ii vei invata toate tabieturile si vei sti sa ii stii vrerea la cea mai mica strambatura sau la cel mai mic scancet. pana atunci e firesc sa fii nelinistita ca inca nu il cunosti si nu stii sa il ajuti cand plange. dupe ce il vei cunoaste mai bine vei vedea ca si psihic vei fi mult maai bine. de aseemenea ajuta mult si ssomnul, sa dormi si tu cand doarme el si cat mai mult ajutor didn partea sotului. Doamne ajuta!

Ana spunea...

sa iti traiasca , sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii! Ce fericita esti !:) Matei il va chema si pe al meu,daca mi-l va da Domnul vreodata,dintotdeauna mi-am zis ca Matei il va chema pe baietelul meu, iar pe fetita Maria! Pupa-l pe o manuta si din partea mea, si curaj ca iti vei reveni cu totul,mai ales ca ai nascut natural! Pupici

Anca spunea...

Va multumesc fete dragi! Sa va dea si voua Domnul toata bucuria care o poate aduce un copil!
Si da, Loredana! Sotul meu ma ajuta mai mult decat credeam ca ma va ajuta vreodata o persoana. Nici nu ma gandeam ca ma va ajuta asa mult...nu pentru ca nu ma asteptam la el, dar pentru ca e foarte saritor si se sacrifica fff mult pentru noi! Sa il ajute Domnul sa ii dea putere multa!
Sunt o fericita alaturi de el!

Dana spunea...

Felicitări, să vă trăiască băiatul!!!!
A pornit în viaţă bine, să fie sănătos şi să vă bucuraţi de el.
Îţi înţeleg stările f bine cred că majoritatea mămicilor trec prin aşa ceva, mai ales la primul copil, dar la fel de repede trec, în special când vezi minunea de lânga tine. Şi ceea ce zicea Loredana e f adevărat acum e important să te odihneşti cât mai mult.
Frumos nume i-aţi pus!

Unknown spunea...

Felicitari, sa fie sanaros si cuminte si voi sa va bucurati de el! Nu te lasa descurajata de starea psihica, mai ales ca a mers totul atat de bine cu nasterea, odihneste-te cat mai mult si cauta prilej de bucurie in orice, nu insista pe ganduri negative nici macar un pic. Doamne ajuta!:))))

Anca spunea...

Va multumesc pentru incurajari!
Doamne ajuta!

Allison Howarts spunea...

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența lui în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com