Nu vreau succesul in cariera! Vreau mantuirea sufletelor!

miercuri, 5 ianuarie 2011

A inceput numaratoarea inversa

Da! A inceput numaratoarea inversa pentru venirea bebelului meu. Data probabila a nasterii este 15 ianuarie 2011, deci, mai sunt...10 zile!
Desi e foarte probabil sa vina mai repede, eu voi incepe de acum sa numar descrescator zilele pana imi voi tine in brate darul ce mi l-a dat Dumnezeu...copilul meu, al nostru.
Doamne ajuta-ne!

Si o poza cu bebele din burtica facuta in saptamana 26.


7 comentarii:

Dana spunea...

Naștere ușoară, sănătate ție și lui bebe.

Anca spunea...

Iti mltumesc mult, Dana!

Loredana spunea...

Doamne ajuta!

Anca spunea...

Da Doamne!

Ana spunea...

sa vina usor si sanatos!

Anca spunea...

A venit, Ana! Pot spune ca usor si sanatos! Multumesc!

Allison Howarts spunea...

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența lui în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com