Nu vreau succesul in cariera! Vreau mantuirea sufletelor!

vineri, 28 ianuarie 2011

Matei - 3 saptamani

Azi puiul meu face 3 saptamani. Defapt, exact la aceasta ora, acum trei saptamani a venit micutul meu pe lume.
Ceva nou despre el: cand il pun pe burtica se sprijina in maini si se ridica de cap si spate...parca ar face flotari... :)
La 2,5 - 3 ore mananca aproximativ 70-80 ml lapte (de la san ma mulg o data pe zi si-i mai dau pt imunitate...mai mult nu am...) iar dupa ce mananca si radaie isi ridica caputul de pe pieptul meu si ma priveste zambind. Ce bucurie!
De cantarit nu l-am mai cantarit de la o saptamana...dar nu-mi fac griji...vedem noi, care stam zilnic cu el, cum creste...sa nu mai zic de cei care il vad mai rar. Deci...creste si e bine! Oricum, dupa setimarile mele are in jur de 4 kg.
Si mai nou, in momentele lui linistite, dupa mancare si schimbat il vad cum incearca sa-mi "povesteasca", cum zicem noi. Deci incepe sa inteleaga lumea din jur si sa comunice cu noi, asa cum stie el. :)
Somnul ii este linistit noaptea (ne mai face cate 1-2 ore albe pe noapte...dar rar), dar si ziua, mai ales cand doarme pe burtica, si ii este dor de tati cand nu e acasa. Spun asta pentru ca in general e tare agitat atunci cand iubi meu e la servici. Dar e foarte cuminte in rest.
Puicuti pe obrajori!

3 comentarii:

Andreea Tatiana spunea...

Sa va traiasca si sa va fie spre mantuire. Doamne ajuta!

Anca spunea...

Iti multumim! Doamne ajuta!

Loredana spunea...

iar momentele frumoase abia de acum incep.